BETONmonteur, specialist op balkongebied

Over ons

BETONmonteur is een betonreparatiebedrijf en voert onder meer de volgende werkzaamheden uit:

BETONmonteur voert deze werkzaamheden uit voor VvE’s, vastgoed beheerders, aannemers en particulieren.

Het team van BETONmonteur bestaat uit een groot aantal ervaren en goed opgeleide collega’s met meerdere jaren ervaring . Wij bieden voor degene die daarvoor enthousiast is ook de mogelijkheid om het vak bij ons te leren.

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk uit te voeren. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden worden uiteraard onder garantie uitgevoerd. De informatie hierover vindt u op onze zekerheden en garantie pagina.

Leveranciers van BETONmonteur
Om onze klanten te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies en de juiste materialen maken wij onder meer gebruik van A-merk leveranciers zoals:

sika
vexcolt

Werken bij
BETONmonteur is altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen onze groeidoelen te behalen. Zelfs zonder ervaring kan het de moeite zijn om eens te komen praten.
Bij geschiktheid is het mogelijk om op kosten van BETONmonteur opgeleid te worden tot betonreparateur.

Kijk voor meer informatie over het vak bij OtBS.

Maatschappelijk betrokken
BETONmonteur neemt op een proactieve wijze deel aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij BETONmonteur verdelen we dit onder in mens, milieu en maatschappij. Kijk voor meer informatie op www.betonmonteur.nl/mvo.

Bedrijfsgegevens
BETONmonteur B.V.
Ondernemingsweg 107
1422 DZ Uithoorn
Kamer van Koophandel: 54479762

Facturen kunnen gestuurd worden naar facturen@betonmonteur.nl.

BETONmonteur beschikt over een geldige WKA-verklaring. Deze wordt op aanvraag via de mail verstuurd.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

Betonmonteur Expert in beton

Voor het laten herstellen van betonschades aan uw woning of complex bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook bij het oplossen van kelderlekkages, problemen met optrekkend vocht of een koudebrug probleem heeft u in BETONmonteur een ervaren partner gevonden.

BETONmonteur voert niet alleen betonreparaties uit. Wij renoveren voor particulieren, VvE’s en aannemers jaarlijks vele balkons. Hiervoor zijn diverse oplossing inzetbaar. Bezoek onze site balkon renovatie voor meer informatie. BETONmonteur, wij doen meer met beton.

Advies over uw probleem?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.