BETONmonteur, specialist op balkongebied

Over ons

BETONmonteur voert de volgende werkzaamheden uit:

BETONmonteur voert werkzaamheden uit voor VvE’s, vastgoed beheerders,  aannemers  en  particulieren.

Bij bepaalde werkzaamheden werken wij samen met gecertificeerde  en gemotiveerd partners.

Het team van BETONmonteur bestaat uit ervaren en goed opgeleide collega’s met meerdere jaren ervaring.

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk beter uit te voeren. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden worden uiteraard altijd onder garantie uitgevoerd. Deze garantie is afhankelijk van het soort materiaal en de uitgevoerde werkzaamheden en wij lopen hiermee in de pas met branchegenoten. Alle informatie hierover vindt u op onze zekerheden en garantie pagina.

Om onze klanten te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies en de juiste materialen maken wij uitsluitend gebruik van A-merk leveranciers zoals BASF Construction Chemicals, Sika, Mapei, Atec Pro, Arturo. U bent hierdoor altijd verzekerd van kwaliteitswerk.

Maatschappelijk betrokken
BETONmonteur is op vele manieren maatschappelijk betrokken middels de sponsoring van diverse goede doelen. Daarnaast sponsort BETONmonteur een aantal sportverenigingen zoals MBCA Basketbal in Amstelveen (jeugd), Hockeyclub Myra en de Meisjes E van Voetbal Vereniging IJmuiden.

Bedrijfsgegevens
BETONmonteur B.V.
Ondernemingsweg 107
1422 DZ Uithoorn

Kamer van Koophandel: 54479762
BTW nummer: NL8513.21.811.B01
Loonheffing nummer: NL 8513.21.811.L01
Bankrekeningnummer: NL82 RABO 0302333029
G-rekeningnummer: NL30 RABO 0991 3327 25

BETONmonteur beschikt over een geldige WKA-verklaring. Deze wordt op aanvraag via de mail verstuurd.

Betonmonteur Expert in beton

Voor het laten herstellen van betonschades aan uw woning of complex bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook bij het oplossen van kelderlekkages, problemen met optrekkend vocht of een koudebrug probleem heeft u in BETONmonteur een ervaren partner gevonden.

BETONmonteur voert niet alleen betonreparaties uit. Wij renoveren voor particulieren, VvE’s en aannemers jaarlijks vele balkons. Hiervoor zijn diverse oplossing inzetbaar. Bezoek onze site balkon renovatie voor meer informatie. BETONmonteur, wij doen meer met beton.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.