Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

BETONmonteur, specialist op balkongebied

Over ons

BETONmonteur voert de volgende werkzaamheden uit:

BETONmonteur voert werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, verenigingen van eigenaren en beheersmaatschappijen.

Bij bepaalde werkzaamheden werken wij samen met gemotiveerde en gecertificeerde partners, waaronder Marema Technieken uit Amstelveen en Denslagen uit Amsterdam.

Het team van BETONmonteur bestaat uit ervaren en goed opgeleide collega’s met meerdere jaren ervaring. Daarnaast werken wij samen met de stichting LSVB voor het opleiden van nieuwe medewerkers.

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk sneller en beter uit te voeren. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden worden uiteraard altijd onder garantie uitgevoerd. Deze garantie is afhankelijk van het soort materiaal en de uitgevoerde werkzaamheden en wij lopen hiermee in de pas met branchegenoten. Alle informatie hierover vindt u op onze zekerheden en garantie pagina.

Om onze klanten te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies en de juiste materialen maken wij uitsluitend gebruik van A-merk leveranciers zoals BASF Construction Chemicals, Sika, MC Bouwchemie, Atec Pro, Arturo. U bent hierdoor altijd verzekerd van kwaliteitswerk.

Maatschappelijk betrokken
BETONmonteur is op vele manieren maatschappelijk betrokken. Een voorbeeld hiervan is ons initiatief voor de verkiezing van sportvrijwilliger van het jaar in de Gemeente Amstelveen. Deze sportvrijwilliger wordt gekozen tijdens de huldiging van de Amstelveense kampioenen die jaarlijks plaats vindt.

Daarnaast sponsort BETONmonteur een aantal sportverenigingen zoals MBCA Basketbal in Amstelveen (jeugd), Hockeyclub Myra en de Meisjes E van Voetbal Vereniging IJmuiden.

Bedrijfsgegevens
Betonmonteur B.V.
Ondernemingsweg 107
1422 DZ Uithoorn

Kamer van Koophandel: 54479762
BTW nummer: NL8513.21.811.B01
Loon heffing nummer: NL 8513.21.811.L01
Bankrekening nummer: NL82 RABO 0302333029
G-rekening nummer: NL30 RABO 0991 3327 25

BETONmonteur beschikt over een geldige WKA verklaring. Deze wordt op aanvraag via de mail verstuurd.

Betonmonteur Expert in beton

Voor het laten herstellen van betonschades aan uw woning of complex bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook bij het oplossen van kelderlekkages, problemen met optrekkend vocht of een koudebrug probleem heeft u in BETONmonteur een ervaren partner gevonden.

BETONmonteur voert niet alleen betonreparaties uit. Wij renoveren voor particulieren, VvE’s en aannemers jaarlijks vele balkons. Hiervoor zijn diverse oplossing inzetbaar. Bezoek onze site balkon renovatie voor meer informatie. BETONmonteur, wij doen meer met beton.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.