Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

BETONmonteur, specialist op balkongebied

Betonrenovatie

Beton is aan onderhoud onderhevig. Door de werking van de wapening kan het beton naar buiten gedrukt worden waardoor er stukken beton naar beneden vallen en de wapening zichtbaar wordt.

Betonrot is een term die algemeen gebruikt wordt voor schade aan beton. Meestal bedoelt men schade die ontstaat doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Roesten is een expansieve reactie (roest zet uit) en doet aldus het beton barsten. Dit proces is nadelig voor de sterkte van het beton en aldus voor de gehele betonconstructie. Daarnaast zorgt zichtbare wapening voor een versneld proces van aantasting van het beton. (bron Wikipedia)

Betonrot komt veel voor bij lateien boven raamkozijnen, in voorranden van balkons of in betonconstructies die vanuit de bouw voorzien zijn van te weinig dekking op de wapening (te weinig beton tussen de wapening en de buitenlucht)

Er zijn diverse manieren om de schade te herstellen. Over het algemeen hangt het van de grootte van de schadeplek af of de reparatie handmatig gerepareerd kan worden of dat er een tijdelijke hulpbekisting gesteld moet worden.

Herkent u dit? Vraag dan om een vrijblijvende offerte van BETONmonteur. Bel 020- 6 402 401 of stuur een e-mail naar info@betonmonteur.nl.

BETONmonteur is gespecialiseerd in balkon- en galerijrenovatie. Jaarlijks renoveren wij vele honderden balkons en galerijen zodat deze weer jaren mee gaan.

Wij maken hierbij gebruik van de diverse balkonsystemen die leveranciers zoals BASF, MC Bouwchemie en SIKA te bieden hebben. Omdat BETONmonteur gespecialiseerd is in balkonrenovaties kunnen wij u het hele pakket van diensten met betrekking tot balkons aanbieden. Van het vervangen van de dekvloer, het aanbrengen van nieuwe (antislip) slijtlagen tot aan het aanbrengen van nieuwe balkonhekken en/of randbalken bent u bij ons aan het goede adres.

Dit totaalpakket van diensten kunnen wij aanbieden door onze samenwerkingsverbanden met o.a. Marema Technieken (levering van balkon- en/of galerijhekwerken).

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale website balkon-renovatie.nl. Hier vindt u alle informatie over de diensten die wij voor uw balkon kunnen bieden. Wilt u direct hierover contact opnemen bel dan met 020 – 6 402 401 of stuur een email naar info@betonmonteur.nl.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.