BETONmonteur, specialist op balkongebied

Balkonrenovatie

BETONmonteur is gespecialiseerd in balkon- en galerijrenovatie. Jaarlijks renoveren onze balkon monteurs vele honderden balkons en galerijen zodat deze weer jaren mee gaan.

Wij maken hierbij gebruik van de diverse balkonsystemen die leveranciers zoals BASF, MC Bouwchemie en SIKA te bieden hebben. Omdat BETONmonteur gespecialiseerd is in balkonrenovaties kunnen wij u het hele pakket van diensten met betrekking tot balkons aanbieden. Van het vervangen van de dekvloer, het aanbrengen van nieuwe (antislip) slijtlagen tot aan het aanbrengen van nieuwe balkonhekken en/of randbalken bent u bij ons aan het goede adres.

Dit totaalpakket van diensten kunnen wij aanbieden door onze samenwerkingsverbanden met o.a. Marema Technieken (levering van balkon- en/of galerijhekwerken).

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale website balkon-renovatie.nl. Hier vindt u alle informatie over de diensten die wij voor uw balkon kunnen bieden. Wilt u direct hierover contact opnemen met een balkon-monteur, bel dan met 020 – 6 402 401 of stuur een email naar info@betonmonteur.nl.

Betonmonteur Expert in beton

Voor het laten herstellen van betonschades aan uw woning of complex bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook bij het oplossen van kelderlekkages, problemen met optrekkend vocht of een koudebrug probleem heeft u in BETONmonteur een ervaren partner gevonden.

BETONmonteur voert niet alleen betonreparaties uit. Wij renoveren voor particulieren, VvE’s en aannemers jaarlijks vele balkons. Hiervoor zijn diverse oplossing inzetbaar. Bezoek onze site balkon renovatie voor meer informatie of neem contact op met onze balkonmonteur. BETONmonteur, wij doen meer met beton.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.