BETONmonteur, specialist op balkongebied

Kelderafdichting

In kelders is vocht een lastig te bestrijden probleem. Vocht kan leiden tot schade aan goederen en vermindert de waarde van uw woning. Ook kunnen vochtproblemen gevolgen hebben voor uw gezondheid door schimmelvorming op de wanden.

Vaak is niet direct duidelijk waar de problemen door veroorzaakt worden. Dan is het zaak om een specialist in te schakelen die u uitleg en advies kan geven over de diverse mogelijkheden om vochtproblemen op te lossen.

Door middel van lekdetectie met behulp van infrarood apparatuur en vochtmeting kan de oorzaak van de lekkage in de meeste gevallen worden opgespoord. Door het gebruik van deze methode wordt bepaald waar zich het meeste water bevindt en waar dit vandaan komt. Omdat de juiste locatie van de lekkage bekend is, voorkomt u dat er onnodig hak- en breekwerk moet worden verricht om de oorzaak van de lekkage op te sporen zoals zonder lekdetectie vaak het geval is.

Heeft u last van wateroverlast in uw kelder of staat er schimmel op de muren door optrekkend vocht? Daar is in veel gevallen eenvoudig iets aan te doen. Bel de specialisten van BETONmonteur voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie over alle vormen van lekkages in kelders en wanden vindt u op onze website over kelderlekkages. Of download onze folder over de waterstop methode via deze link.

U kunt ons bereiken via 020 – 6 402 401 of stuur een e-mail naar info@betonmonteur.nl.

BETONmonteur werkt ook aan woonboten.
De betonbak van een woonboot is ook aan onderhoud onderhevig. Voor deze specialistische werkzaamheden kunt u ook contact met ons opnemen.

Advies over uw probleem?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.