BETONmonteur, specialist op balkongebied

Zekerheden en Garanties van BETONmonteur

Op de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Naast de standaard garantie van vijf jaar op de door ons uitgevoerde betonreparatiewerken en de twee jaar op coating- en schilderwerk (conform FOSAG Voorwaarden) is BETONmonteur aangesloten bij het Bedrijfschap Afbouw.

Een aansluiting bij het Bedrijfschap Afbouw geeft de garantie dat bij conflicten over de kwaliteit van het uitgevoerde werk gebruik gemaakt kan worden van de onafhankelijke technisch adviseurs van het Bedrijfschap Afbouw.

Wel dient de opdrachtgever er hierbij, vooraf, mee akkoord te gaan dat in het geval BETONmonteur in het gelijk gesteld wordt deze onderzoekskosten voor rekening zijn voor opdrachtgever.

 

Garantie op injectiewerk
Op de door ons uitgevoerde injectiewerkzaamheden om (kelder)lekkages op te lossen, kan geen garantie gegeven worden. Dit omdat het probleem zich kan verplaatsen.

Garantie op kelderlekkages
In het geval BETONmonteur naast injectiewerk aanvullende werkzaamheden uit voert met betrekking het oplossen van kelderlekkages, zoals het aanbrengen van waterdichte mortellagen, is het mogelijk om de gebruikelijke garantie van vijf jaar te verkrijgen op de werkzaamheden.

Vragen
Heeft u nog vragen over onze zekerheden en garanties neem dan contact met ons op via een mail naar info@betonmonteur.nl of gebruik het contactformulier.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.