Mens, maatschappij en milieu

BETONmonteur B.V. draagt bij aan het welzijn voor mens, maatschappij en het milieu.  BETONmonteur neemt actief deel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Allereerst door onze monteurs goed voorbereid en veilig te laten werken. Wij gaan uiterst zorgvuldig met ons materiaal om: al het afval nemen wij van de werkplek mee en wordt daarna verantwoord verwerkt. Verder helpen wij lokale sportverenigingen. Voor BETONmonteur moet MVO niet alleen de negatieve impact beperken, maar ook de positieve impact op bedrijfsactiviteiten op specifieke gebieden stimuleren.

Als de werknemer goed toegerust is…

dan draagt dit bij aan de kwaliteit van zijn werk en zijn omgeving

mens

Alle medewerkers van BETONmonteur hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Wij hechten veel belang aan gezondheid, arbeidsveiligheid en ontwikkeling, en vindt het welzijn van de medewerkers uitermate belangrijk. Dit komt vooral tot uiting in de platte organisatiestructuur, waarbij medewerkers nog steeds als het belangrijkste kapitaal worden beschouwd. BETONmonteur doet geen concessies aan de veiligheid van medewerkers.

milieu

Kwaliteit en veiligheid zijn in ons werk een prioriteit. Dat bewijzen de verschillende certificaten die onze monteurs in bezit hebben. Milieubeheer wordt ook steeds belangrijker voor de uit te voeren projecten. Het bedrijf gebruikt intern de carbon footprint om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken.

maatschappij

Maatschappelijke betrokkenheid staan ​​bij BETONmonteur hoog in het vaandel. Voor de jeugd vinden wij het van belang dat er sportfaciliteiten beschikbaar zijn en wij sponsoren een aantal clubs om die reden. Onder meer de sportverenigingen MBCA Basketbal in Amstelveen (jeugd), Hockeyclub Myra en de Meisjes E van Voetbal Vereniging IJmuiden.