BETONmonteur, specialist op balkongebied

Beheersmaatschappijen

Ook voor een vastgoed beheersmaatschappij is BETONmonteur een serieuze partner. Hoewel onze werkzaamheden voornamelijk met beton te maken hebben is het mogelijk om aanverwante werkzaamheden zoals schilderwerk, kitwerk, steigerwerk e.d. via onderaanneming ook door BETONmonteur te laten verzorgen.

Door deze samenbundeling van werkzaamheden bij één bedrijf wordt voorkomen dat de opdrachtgever op één project meerdere bedrijven moet inschakelen. Tevens wordt hiermee bereikt dat tijdens de adviesfase niet wordt uitgegaan van één techniek, maar dat er een ruime keuzemogelijkheid is, zodat de voor de opdrachtgever meest economische oplossing kan worden gekozen.

Desgewenst schakelen wij een externe projectmanager in om het project in goede banen te leiden.

Zo werken wij inmiddels voor diverse beheersmaatschappijen in Amsterdam en omstreken. Vele kelders en panden hebben wij bijvoorbeeld mogen behandelen tegen optrekkend en doorslaand vocht.

Neem eens contact met ons op om over de mogelijkheden voor uw portefeuille te praten.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan voor één van onze diensten. Wij zullen u binnen twee werkdagen te woord staan.