BETONmonteur is gespecialiseerd in balkon- en galerijrenovatie. Jaarlijks renoveren wij vele honderden balkons en galerijen zodat deze weer jaren mee gaan.

Wij maken hierbij gebruik van de diverse balkonsystemen die leveranciers zoals BASF, MC Bouwchemie en SIKA te bieden hebben. Omdat BETONmonteur gespecialiseerd is in balkonrenovaties kunnen wij u het hele pakket van diensten met betrekking tot balkons aanbieden. Van het vervangen van de dekvloer, het aanbrengen van nieuwe (antislip) slijtlagen tot aan het aanbrengen van nieuwe balkonhekken en/of randbalken bent u bij ons aan het goede adres.

Dit totaalpakket van diensten kunnen wij aanbieden door onze samenwerkingsverbanden met o.a. Marema Technieken (levering van balkon- en/of galerijhekwerken).

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale website balkon-renovatie.nl. Hier vindt u alle informatie over de diensten die wij voor uw balkon kunnen bieden. Wilt u direct hierover contact opnemen bel dan met 020 – 6 402 401 of stuur een email naar info@betonmonteur.nl.